Muziek Vierde Graad (jongeren - oude muziek)

In de vierde graad volg je drie jaar lang twee uur per week les in onze academie. Je hebt nog steeds de verschillende opties, maar je kan daarin nu ook een studierichting kiezen. Ofwel kies je voor uitvoerend muzikant, waar de nadruk ligt op het

leren bespelen van je instrument, ofwel kies je voor de studierichting creërend muzikant. Hier komt er naast het leren bespelen ook een accent op het zelf creëren van muziek. Opties: Klassiek, Jazz-pop-rock, Oude muziek, DJ.

Over dit muziektraject

In de studierichting uitvoerend muzikant volg je één uur per week je instrument- of zangles. Het lesmoment spreek je af met je eigen leerkracht. Daarnaast volg je één van de volgende vakken: groepsmusiceren instrumentaal, koor of begeleidingspraktijk oude muziek. De lesmomenten van groepsmusiceren en begeleidingspraktijk spreek je af met de leerkracht.

In de studierichting creërend muzikant heb je de keuze uit instrument/zang of improvisatie als hoofdvak. Het lesmoment spreek je af met je eigen leerkracht. Daarnaast volg je één van de volgende vakken: groepsmusiceren instrumentaal, koor of begeleidingspraktijk oude muziek. De lesmomenten van groepsmusiceren en begeleidingspraktijk spreek je af met de leerkracht.

Jongerenkoor: Schilde - woensdag 17.00 - 18.00

Vakkenpakket

1ste jaar

instrument of zang

groepsmusiceren vocaal of instrumentaal
begeleidingspraktijk

2de jaar

instrument of zang

groepsmusiceren vocaal of instrumentaal
begeleidingspraktijk

3de jaar

instrument of zang

groepsmusiceren vocaal of instrumentaal
begeleidingspraktijk

Meer info?
Loop je warm voor deze opleiding? Vul dan het formulier in. We spreken dan graag af om te bespreken wat je mogelijkheden zijn. Meer informatie over het inschrijvingsgeld vind je op de inschrijvingspagina. We kijken uit naar ons gesprek!
  • ©2019 Academie Wijnegem - Schilde - Zoersel    — made by design