Drums / Slagwerk

Past het in geen enkele andere instrumentengroep? Dan hoort het bij slagwerk of percussie. Drums, pauken, xylofoon, tamboerijn, pandeiro, …

Instrumenten in alle vormen en maten, met of zonder vel, in hout, metaal, kunststof, … en te bespelen met je handen of 1, 2 of zelfs 4 stokken. Alles kan!

Over dit instrument

Zit je lijf vol ritme en zit je overal op te tikken en kloppen thuis? Of wil je je favoriete drummers kunnen nadoen? Dan moet je overduidelijk drumles of slagwerk volgen. Bij Stijn kan je slagwerk volgen, met een uitgebreid assortiment aan instrumenten. Kan je erop kloppen? Dan krijg je er les op. Je kan ook specialiseren in orkestslagwerk of melodisch slagwerk bij Stijn.

Heb je je hart echt verloren aan drums!? Dan zit je goed binnen de opleiding jazz-pop-rock van de Academie Wijnegem. Frank haalt het beste uit jou en geeft zijn passie voor drums met veel plezier door. Je krijgt drumles op jouw tempo met een aanpak op maat. Iedereen welkom, let’s make it happen!

Als je start met een instrument, dan begin je in de tweede graad met een uur instrumentles en twee uur muziekpraktijk. Voor muziekpraktijk bieden we lessen aan in verschillende vestigingsplaatsen en we hebben aparte groepen voor jongeren 8-11, 12-15 en volwassenen. Meer info via 'trajecten' onder tweede graad.

Heb je al ervaring met een ander instrument of een muzikale achtergrond? Dan kan je contact opnemen met een van onze secretariaten om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen je graag verder om jouw muzikale talenten verder te ontwikkelen.

Maar misschien interesseert dit je ook…

Meer info?
Loop je warm voor deze opleiding? Vul dan het formulier in. Zo kunnen we je contacteren van zodra de inschrijvingen terug starten voor volgend schooljaar! Meer informatie over het inschrijvingsgeld vind je op de inschrijvingspagina. Tot snel!
©2024 Academie Wijnegem - Schilde - Zoersel