Muziek Vierde Graad (jongeren - jazz pop rock)

In de vierde graad volg je drie jaar lang twee uur per week les in onze academie. Je hebt nog steeds de verschillende opties, maar je kan daarin nu ook een studierichting kiezen. Ofwel kies je voor uitvoerend muzikant, waar de nadruk ligt op het

leren bespelen van je instrument, ofwel kies je voor de studierichting creërend muzikant. Hier komt er naast het leren bespelen ook een accent op het zelf creëren van muziek. Opties: Klassiek, Jazz-pop-rock, Oude muziek, DJ.

Over dit muziektraject

In de studierichting uitvoerend muzikant heb je keuze uit instrument- of zangles of improvisatie als hoofdvak en daarnaast ensemble. De lesmomenten spreek je af met je eigen leerkracht.

In de studierichting creërend muzikant heb je de keuze uit instrument/zang of improvisatie als hoofdvak en daarnaast ensemble. De lesmomenten spreek je af met je eigen leerkracht.

Vakkenpakket

1e jaar

instrument of zang

ensemble

2de jaar

instrument of zang

ensemble

3de jaar

instrument of zang

ensemble

Meer info?
Loop je warm voor deze opleiding? Vul dan het formulier in. We spreken dan graag af om te bespreken wat je mogelijkheden zijn. Meer informatie over het inschrijvingsgeld vind je op de inschrijvingspagina. We kijken uit naar ons gesprek!
  • ©2019 Academie Wijnegem - Schilde - Zoersel    — made by design