Muzieklabo Inclusief

Deze cursus richt zich tot kinderen die omwille van hun beperking niet terecht kunnen in de gewone cursus “algemene muzikale vorming”. Wij vinden een muzikale en creative ontwikkeling een recht van elk kind,

misschien nog meer van kinderen met een beperking. Met deze cursus willen wij hen de kans geven samen muziek te beleven, te zingen, samen te spelen en eventueel een instrument te leren bespelen.

Over deze muziekklas

Deze cursus richt zich tot kinderen en volwassenen die omwille van hun beperking niet terecht kunnen in de gewone cursus “muziekpraktijk”. Wij vinden een muzikale en creative ontwikkeling een recht van iederen, misschien nog meer van mensen met een beperking. Met deze cursus willen wij hen de kans geven samen muziek te beleven, te zingen, samen te spelen en eventueel een instrument te leren bespelen.

Om de leerlingen zo individueel mogelijk op te volgen, werken we gedurende een uur met een groepje van 8 leerlingen, begeleid door 2 leerkrachten.
Elke leerling krijgt een individueel aangepast leertraject.
Meer info?
Loop je warm voor deze opleiding? Vul dan het formulier in. We spreken dan graag af om te bespreken wat je mogelijkheden zijn. Meer informatie over het inschrijvingsgeld vind je op onze prijzenpagina. We kijken uit naar ons gesprek!
  • ©2019 Academie Wijnegem - Schilde - Zoersel    — made by design