Beeldatelier Schilde

kunstacademie in Schilde

De afdeling Beeldende en Audiovisuele Kunsten in Schilde - de tekenacademie - maakt de overstap vanuit Academie Noord naar onze academie. Zo wordt academie Wijnegem Schilde Zoersel het aanspreekpunt voor kunstonderwijs in Schilde en zullen we groeien naar een nauwe samenwerking tussen al onze kunstdomeinen. Op termijn willen we ook het aanbod in lessen beeldende kunst uitbreiden voor alle leeftijden. 

Voor de leerlingen verandert er bijna niets. De lesmomenten en locatie blijven hetzelfde en ook Stephanie en Anne blijven de lessen met hetzelfde enthousiasme geven. Voor de inschrijvingen in Werf44 moet je wel even de trap op naar ons secretariaat ipv naar het evenementenloket. 

De klassen voor 6-11 jarigen zullen volgend schooljaar gewoon blijven doorgaan. Ben je ouder? Kijk dan even naar de mogelijkeden in onze academie voor de derde graad. Ook als volwassene kan je starten met Beeldende en Audiovisuele Kunst in onze academie. 

Die inschrijvingen starten vanaf 1 juni, maar hierover volgt nog meer info via onze nieuwsbrief, sociale media en zeker ook via de leerkrachten. Heb je nu al vragen? 

Welkom aan onze nieuwe leerlingen!

©2024 Academie Wijnegem - Schilde - Zoersel