Muziek Vierde Graad (jongeren - DJ)

In de vierde graad volg je drie jaar lang twee uur per week les in onze academie. Je hebt nog steeds de verschillende opties, maar je kan daarin nu ook een studierichting kiezen. Ofwel kies je voor uitvoerend muzikant,

waar de nadruk ligt op het leren bespelen van je instrument, ofwel kies je voor de studierichting creërend muzikant. Hier komt er naast het leren bespelen ook een accent op het zelf creëren van muziek.

Over dit muziektraject

Muziek Vierde Graad (jongeren - DJ) is de grootste vernieuwing voor onze academie. Ideaal voor iedereen die ervan droomt Tomorrowland te veroveren of om een superstraffe hiphopdj te worden. Een straffe leraar met tonnen ervaring als DJ geeft jullie elke week een uurtje DJ-vaardigheden. Hier leer je hoe je zelf met de draaitafels kan toveren.

Je volgt twee uur Dj vaardigheden. 1u samen in een groep en 1u zoals een instrument uur met enkele leerlingen samen.
Deze lessen gaan door op zaterdagvoormiddag.

Instrumenten

Vakkenpakket

1ste jaar

DJ-Vaardigheden

Geluidsleer- en opnametechnieken

2de jaar

DJ-Vaardigheden

Geluidsleer- en opnametechnieken

3de jaar

DJ-Vaardigheden

Geluidsleer- en opnametechnieken

Meer info?
Loop je warm voor deze opleiding? Vul dan het formulier in. Zo kunnen we je contacteren van zodra de inschrijvingen terug starten voor volgend schooljaar! Meer informatie over het inschrijvingsgeld vind je op de inschrijvingspagina. Tot snel!
©2024 Academie Wijnegem - Schilde - Zoersel